У Криму визнали, що інфікованих коронавірусом більше, ніж виявляється
У Криму визнали, що інфікованих коронавірусом більше, ніж виявляється

У Криму визнали, що інфікованих коронавірусом більше, ніж виявляється

"Голова" окупаційної влади анексованого Криму Сергій Аксьонов заявив, що на півострові інфікованих Covid-19 більше, ніж виявлених. Про це Аксьонов повідомив на засіданні оперативного штабу з протидії коронавірусу, передає "Крим. Реалії".

За словами Аксьонова, в Криму тестують на коронавірус тільки тих, в кого проявляються явні симптоми ГРВІ, грипу та пневмонії.

"В Криму може бути і негативний сценарій розвитку ситуації щодо коронавірусу. Якщо зараз процес виявлення піде з явними ознаками, то в теорії, в негативному прогнозі ми можемо забити всі наші обсерватори і лікарні. Ще, не дай бог, підуть зараження медичних працівників, тоді взагалі ми можемо втратити установи охорони здоров'я. Ось негативний прогноз. Його ймовірність досить висока", - сказав Аксьонов.

У свою чергу, він зазначив, що розуміє, що на території півострова хворих більше, ніж виявлених.

Наголошується, що в Криму за минулу добу зафіксували 6 випадків зараження коронавірусом. На поточний період в Криму зареєстровано 111 випадків коронавірусної інфекції. У Севастополі - 89 заражень Covid-19, при цьому двоє померли.

Раніше повідомлялося, що влада на окупованій території Донбасу і анексованого Криму приховує реальне число тих, хто інфікувався коронавірусом і заперечують наявність летальних випадків від цієї хвороби. 

Теги по теме
Коронавирус эпидемия коронавируса
Источник материала
loader
loader