На Донбасі внаслідок ворожих обстрілів поранено двох українських бійців
На Донбасі внаслідок ворожих обстрілів поранено двох українських бійців

На Донбасі внаслідок ворожих обстрілів поранено двох українських бійців

У вівторок, 5 травня, на передовій на Донбасі під час обстрілів підтримуваних Росією бойовиків отримали бойові травмування двоє українських військовослужбовців. 

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил на сторінці у соцмережі Facebook.

Зокрема, одного бійця ООС поранили неподалік Авдіївки: противник застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Ще однин український захисник отримав бойове травмування біля Оріхового, де ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

"Постраждалих воїнів оперативно доставили до лікувальних закладів та надали належну медичну допомогу, - розповіли у штабі. - Такі дії російських окупантів безкарними не залишилися - вогнем у відповідь військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил подавили ворожу активність".

Також зазначається, що у вівторок збройні формування Російської Федерації цілеспрямовано обстріляли ділянку розведення сил та засобів №3 Богданівка-Петрівське з мінометів калібру 82 мм.

Сьогодні, 5 травня, російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції Об’єднаних...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Вівторок, 5 травня 2020 р.

Раніше військові на Донеччині показали наслідки обстрілів поблизу житлових будинків, зокрема – снаряди, які впали в районі Верхньоторецького.

Бійці зазначають, що 122-міліметрові снаряди гаубиці Д-30, найімовірніше, були модифіковані, оскільки вони "дуже смердять та димляться". Раніше військові не помічали подібної "поведінки" ворожих снарядів. Земля від таких розривів просто вигоряє і навіть плавиться у місці влучання снаряду, причому це тління триває багато годин після влучання. 

Відео Бойовики обстріляли позиції українських військових модифікованими снарядами

Один поранений військовий за попередню добу у Луганській області. У Донецькій області по позиціях українських бійців щільно вдарили з артилерії - модифікованими снарядами, які смердять та горять. Зачепило і місцевих – осколками поранило худобу, розвалило теплицю та побило шибки. Про нелегке життя на нулі – у сюжеті. Більше про війну на Сході України 

Бойовики обстріляли позиції українських військових модифікованими снарядами
Источник материала
loader
loader