Коболєв розповів, яку зарплату отримав за квітень
Коболєв розповів, яку зарплату отримав за квітень

Коболєв розповів, яку зарплату отримав за квітень

Голова правління НАК "Нафтогаз" Андрій Коболєв заявив, що за квітень отримав зарплату у розмірі трохи вище 47 тисяч гривень.

Про це він розповів під час засідання уряду 6 травня.

"За квітень цього року моя зарплата становить 47 із чимось тисяч гривень. Оскільки і правління "Нафтогазу", і Наглядова рада ухвалили рішення, про що ми офіційно повідомили ще минулого тижня про безумовне дотримання ухваленого закону про бюджет України, який обмежує виплати керівним органам державних компаній", - зазначив Коболєв.

Варто зазначити, що у березні Кабінет міністрів України погодився подовжити контракт із головою правління "Нафтогазу" Андрієм Коболєвим ще на 4 роки. За новим контрактом Коболєву знизять зарплату майже удвічі, а також скасують усі премії. Натомість йому поставлено і низку завдань, зокрема щодо збільшення видобутку газу в країні та виконання плану надходжень до бюджету.

Нагадаємо, 29 квітня Кабмін ухвалив постанову, за якою розмір зарплат державних підприємств, а також членів наглядових рад, від квітня і до кінця запровадженого карантину в Україні через спалах нового коронавірусу COVID-19 не може перевищувати 47 тисяч гривень.

Відео На скільки скоротять зарплати топ-чиновникам та що купують найбільше в період карантину – економічні новини

Кабмін скоротить зарплати топ-чиновникам. Які речі українці купують найбільше у період карантину? Глобальне споживання інтернету через коронавірус збільшилося на 70 відсотків. Про це одразу після актуальної інформації про курси валют. 

На скільки скоротять зарплати топ-чиновникам та що купують найбільше в період карантину – економічні новини
Источник материала
loader
loader