"Холостяк" Добринін переніс весілля з Квітковою – "Коханці..."
"Холостяк" Добринін переніс весілля з Квітковою – "Коханці..."

"Холостяк" Добринін переніс весілля з Квітковою – "Коханці..."

Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і як виявилося, готувалася до весілля в кінці травня. Однак карантин змінив плани закоханих – весілля довелося перенести на кінець літа або навіть на дуже.

У своєму Instagram Микита показав миле фото з коханою, а в підписі до нього розповів про все докладно. На чуттєвому знімку "холостяк" пристрасно притискає до себе, вони впиваються в очі один одного і ось-ось зіллються в поцілунку. У підписі до кадру Добринін розповів, що 23 травня повинна була відбутися їх з Дашею весілля, але через карантин її довелося перенести. Але водночас, він хлопець заявив, що вони з нареченою збираються скоро розписатися. "Ми розпишемося набагато раніше і цьому раді, адже хтось до цього йде місяцями, хтось роками. Ми цього хочемо прямо зараз, чекаємо офіційного початку нашого сімейного життя", - написав він.

View this post on Instagram

Сейчас мы с Дашей в ожидании самых прекрасных дат в нашей жизни. Из-за карантина нам пришлось перенести дату свадьбы с 23 мая на конец лета или даже на осень. Распишемся мы гораздо раньше и этому рады, ведь кто-то к этому идёт месяцами, кто-то годами. Мы этого хотим прямо сейчас, ждём официального начала нашей семейной жизни🤩. Момент, когда мы будем не просто парень и девушка, но уже муж и жена, опора и поддержка друг для друга, лучшие друзья и любовники. Многие психологи говорят, что мужчины, вступившие в брак, становятся старше, ответственнее, спокойнее, а порой даже и увереннее в себе. Но я рад осознавать, что для этого мне брак не нужен, просто теперь в моей жизни есть любовь❤️. 📷 @kozyreva_pro

A post shared by Nikita Dobrynin (@nikitadobrynin) on

Популярні новини зараз
У Києві автоледі припаркувалася в під'їзд і "залила селфі", очевидці прозріли Злива в Києві перетворив багатоповерхівку на "Титанік", так жити не можна Улюблениця Потапа Мішель Андраде лише в ліфчику показала все, чим нагородила її природа Парасюк зробив гучне зізнання про масові загибелі на Майдані - "Давай...щоб було 100"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко 

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.

Теги по теме
свадьба
Источник материала
loader
loader