Спринський про скандал навколо чиновниці Садового: На Заході це називається політична злочинність
Спринський про скандал навколо чиновниці Садового: На Заході це називається політична злочинність

Спринський про скандал навколо чиновниці Садового: На Заході це називається політична злочинність

Голова ГО "Рабів до Раю не пускають" Іван Спринский в ефірі телеканалу "112 Україна" прокоментував скандал навколо чиновниці мера Львова Андрія Садового.

"На мій погляд, постановка питання, що чиновниця Свистун робила, вона виконувала волю і доручення Андрія Садового. Якщо ви проаналізуєте, починаючи від трагедії на Грабовецкой звалищі, від афери, де у нас комунальне майно розікрали практично, більш 100 об'єктів, Індустріальний парк, за що єдине Андрію Садовому дали підозру. У більшості випадків, як правило, залучали чиновників, бо ніде не було підпису Садового. Зовсім інше питання, правоохоронні органи і їм дадуть на це політичну волю встановити цей зв'язок, тому що технічно це не складно. Я впевнений, що в оперативних підрозділах вся інформація давно є, встановити і довести керівництво діями більшості чиновників Львівської міської ради саме Андрієм Садовим", - сказав він.

"На мою думку, ніякої політичної сили "Самодопомога" не існує, це фікція, як і більшість політичних партій в Україні. Є три діючі особи Олег Лаврик Олег Березюк та Андрій Садовий. Це, на мою думку, 3 організатори організованої злочинної групи. На Заході це називається політична злочинність, коли особи, користуючись громадським довірою, використовують її в кінцевому підсумку для власного збагачення, прикриваючи це політичною діяльністю. На мою думку, так сталося і з "Самопомощью". Як прикриття є партія, як додаткові флангові прикриття – це 24 канал, Захід.net та інші, що належать дружині", - додав Спринский.

Раніше повідомлялося, що депутати Львівської обласної ради від "Самодопомоги", начальника Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Інну Свистун підозрюють у службовій недбалості, яка призвела до недоотримання бюджетом Львова майже 1,2 млн грн.

Источник материала
Поделиться сюжетом