Обезголовлення дівчинки під Харковом: підозрювана усвідомлено завдала 20 ударів ножем по голові - слідство
Обезголовлення дівчинки під Харковом: підозрювана усвідомлено завдала 20 ударів ножем по голові - слідство

Обезголовлення дівчинки під Харковом: підозрювана усвідомлено завдала 20 ударів ножем по голові - слідство

Мешканка селища Подвірки, що під Харковом, підозрювана у жорстокій розправі над своєю 13-річною донькою, Тетяна П’янова завдала дівчинці не менше 20 ударів ножем.

Про це свідчать матеріали слідства щодо резонансного вбивства, опубліковані в Єдиному реєстрі судових рішень.

"У ніч з 29 на 30 квітня особа, перебуваючи за своїм місцем мешкання разом із малолітньою донькою, діючи на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, зі злочинним умислом, направленим на позбавлення життя малолітньої з особливою жорстокістю, передбачаючи реальну можливість настання суспільно-небезпечних наслідків у вигляді смерті потерпілої, що перебувають у причинному зв’язку з діянням, а також бажаючи їх настання, заподіяла не менше 20 ударів ножем по голові та в обличчя потерпілої, усвідомлюючи при цьому, що заподіяні тілесні ушкодження завдавали потерпілій великих страждань", - йдеться у матеріалах.

Як зазначається, від отриманих тілесних ушкоджень малолітня особа померла на місці, а підозрювана, відокремивши ножем її голову від тіла, та поклавши відокремлену частину тіла вбитої в полімерний пакет, залишила місце вчинення злочину у напрямку Харкова, де була виявлена співробітниками Національної поліції.

Нагадаємо, у четвер, 30 квітня, близько 6-ї ранку на околиці Харкова помітили голу закривавлену жінку в неадекватному стані з ножем та пакетом, у якому була людська голова. Патрульні поліцейські, які затримували мешканку селища Подвірки, розповіли, що коли приїхали на місце події, жінка кидалася на них та намагалася втекти.

За декілька годин до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що мешкає разом із сестрою та її 13-річною донькою, і сьогодні вранці виявив обезголовлене тіло племінниці.

Жінку відправили на два місяці за ґрати без права на заставу. Проте адвокати П’янової подали апеляцію - вимагають для своєї підзахисної цілодобового домашнього арешту.

Источник материала
loader
loader