19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Хмельницькій області пара з підтвердженим коронавірусом їздили на поминки і на роботу
У Хмельницькій області пара з підтвердженим коронавірусом їздили на поминки і на роботу

У Хмельницькій області пара з підтвердженим коронавірусом їздили на поминки і на роботу

Мешканці Старокостянтинова в Хмельницькій області регулярно ігнорують карантинні вимоги, що призводить до поширення коронавірусу в місті, як сімейна пара, яка знаючи про своє інфікування їздила на поминки, а чоловік з температурою пішов на роботу. 

Про це розповів міський голова Микола Мельничук.

«Через безвідповідальні вчинки одних страждають інші. Спочатку до хворої, у якої підтвердили коронавірус, приїхали діти з Чернівців, вони і заразили батьків, потім батьки поїхали у село на проводи, а чоловік ще пішов з температурою на роботу», - розповів голова.

Він уточнив, що тепер на виробництво вже виїхали фахівці, аби виявити контактних хворих, взяти проби. Рятувальники проводять дезінфекцію приміщень.

За неофіційною інформацією видання "starkon.city", підприємство, на якому працює хворий на коронавірус, закрили, а працівників відправили на самоізоляцію.

Окрім того Мельничук розповів про випадки недотримання умов карантинуу місцевих магазинах. «Я відвідав один магазин – продавці без масок, без рукавиць. Яке ви маєте моральне право обслуговувати людей, порушуючи закон?», - заявив голова і закликав поліції реагувати на такі випадки.

В Україні пандемія коронавірусу розвивається за помірним сценарієм, на відміну від багатьох європейських країн. Причина цьому – вчасно введений карантин, про це сьогодні у Верховній Раді говорив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. 

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны