Бій з Ломаченко не відбудеться, ми звернулися до Хейні, – Лопес
Бій з Ломаченко не відбудеться, ми звернулися до Хейні, – Лопес

Бій з Ломаченко не відбудеться, ми звернулися до Хейні, – Лопес

Американський боксер, чемпіон IBF у легкій вазі Теофимо Лопес розповів, що його об'єднавчий бій з Василем Ломаченко не відбудеться. Про це повідомляє портал VRinge.

"Бій з Ломаченко не відбудеться. Він зараз в Україні, а через коронавірус там ввели карантин і наклали заборону на авіарейси. Тобто він фізично не зможе зараз прибути в США. Ми спробували зробити бій з Девином Хейні, але відповіді так і не отримали. Ми звернулися до його промоутеру Едді Херну, але хлопець, схоже, насправді тільки говорить, а битися не хоче. Ці хлопці класні тільки в розкручуванні.

Зробити добровільний захист титулу зараз теж не так просто. Багато бійців в рейтингу IBF не з США, їх зараз немає в країні. Я б вважав за краще не проводити проміжний бій. Всі ці переговори стомлюють. Але якщо ми не можемо зробити бій з Ломаченко, то нехай суперником буде Хейні. Повторюся, ми вже звернулися до Херна. Відповіді так і не було. Так, мовою чесати він хороший, але коли приходить час відповідати за свої слова, його не знайдеш", – сказав Лопес.

Нагадаємо, американець Теофімо Лопес виграв титул IBF в бою з Річардом Коммі в кінці 2019 року. У травні Лопес повинен був провести об'єднувальний поєдинок з Ломаченко, у якого інші пояси легкої ваги, але через коронавірус поєдинок перенесли на невизначений термін.  

Теги по теме
Бокс
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader