У "ЛНР" поширили фейк про зґвалтування військовими ООС фотографки зі США - жінка спростувала інформацію
У "ЛНР" поширили фейк про зґвалтування військовими ООС фотографки зі США - жінка спростувала інформацію

У "ЛНР" поширили фейк про зґвалтування військовими ООС фотографки зі США - жінка спростувала інформацію

У терористичній "ЛНР" низка ресурсів повідомили, що українські військові біля Станиці Луганської нібито зґвалтували і збиралися вбити американську фотографку Туеру Блатті, яка насправді вже декілька місяців не відвідувала Схід України.

За даними самопроголошеного "офіційного представника Народної міліції ЛНР" Якова Осадчого, якого цитує так звана "Державна телевізійна та радіомовна компанія ЛНР", військовослужбовці Національної гвардії України нібито зґвалтували журналістку зі США і після цього "готували інсценування" мінометного обстрілу, щоби приховати сліди злочину і вбити іноземку.

"15 травня, провівши барвисту фотосесію в лісовому масиві Станично-Луганського району з військовослужбовцями розвідроти 25-ї бригади ЗСУ, Дженніфер відзначила нове знайомство з військовослужбовцями вживанням значної кількості місцевої алкогольної продукції. Увечері, під час повернення до готелю в населеному пункті Новоайдар, автомобіль фотокореспондентки був зупинений на посту в районі населеного пункту Войтове, де співробітники Національної гвардії викрили водія Андрія Катеренчука в управлінні транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, крім того, у водія було виявлено пістолет ПМ без відповідного дозволу. Водій був затриманий, а спляча громадянка США не змогла пояснити свого благородного американського походження і була перенесена для з'ясування обставин до пункту тимчасового розміщення нацгвардійців. Пригостивши даму міцними напоями, патрульні домоглися відключення свідомості американської кореспондентки і здійснили з нею насильницькі дії сексуального характеру", - розповів терорист.

Також російський найманець зазначив, що для уникнення розголосу нацгвардійці нібито вирішили вбити "неочікуваних гостей" і доправили американку та водія в район населеного пункту Трьохізбенка, де "планується інсценування їхньої загибелі в результаті мінометного обстрілу або детонації мінно-вибухового пристрою".

Тим часом сама Блатті спростувала на своїй сторінці у Facebook слова "представника Народної міліції ЛНР".

"Ця інформація - повна нісенітниця. Якщо сказати словами президента США - це фейкові новини. Я не була в зоні бойових дій на Донбасі декілька місяців. А всі українські солдати, з якими я працювала, зіркові солдати", - написала вона.

There is widespread news being published / I believe out of Ukraine’s occupied territories - that I was raped by...

Опубликовано J.T. Blatty Суббота, 16 мая 2020 г.

Читайте також:

Фейкометка. Російська депутатка бачила з космосу, як ЗСУ "обстрілювали" Донбас

"Їх там немає". Журналісти спіймали Путіна на брехні про військових РФ на Донбасі

Агентство Bloomberg оштрафували на п'ять мільйонів євро через поширення фейкової новини

Источник материала
loader
loader