"Пропаганда збройної агресії": у Мінветеранів закликали правоохоронні органи дати оцінку інтерв’ю Гордона з Гіркіним
"Пропаганда збройної агресії": у Мінветеранів закликали правоохоронні органи дати оцінку інтерв’ю Гордона з Гіркіним

"Пропаганда збройної агресії": у Мінветеранів закликали правоохоронні органи дати оцінку інтерв’ю Гордона з Гіркіним

У Міністерстві у справах ветеранів закликали правоохоронні органи надати оцінку скандальному інтерв’ю Дмитра Гордона із терористом Ігорем Гіркіним.

Про це йдеться в офіційній заяві відомства на сторінці у Facebook.

"Кожного дня, вже понад 6 років, українські військові та добровольці з мужністю відстоюють територіальну цілісність, мир в нашій державі, протистоять збройній та інформаційній агресії з боку незрозумілих озброєних угрупувань та країни агресора – Росії. Однак, саме в той в час, коли необхідно консолідуватися та продовжувати боротьбу на всіх фронтах, інформаційний простір заповнюється пропагандою агресії на Сході України та незаконної анексії Криму", - повідомляють у Мінветеранів.

Там також згадали і про нещодавнє інтерв’ю Гордона із колишньою "прокуроркою" Криму та колабораціоністкою Наталією Поклонською. Гіркін та Поклонська є фігурантами кримінальних проваджень в Україні та оголошені у розшук.

"Міністерство у справах ветеранів та вся ветеранська спільнота засуджують дії журналіста, оскільки, за нашою думкою, це інтерв’ю є прямою пропагандою збройної агресії в Донецькій та Луганській областях, анексії Криму та має на меті, в тому числі, популяризацію військових злочинів на території України. Ми звертаємось до правоохоронних органів з проханням дати оцінку цим інтерв’ю відповідно до чинного законодавства", - закликають у відомстві.

Заява Міністерства у справах ветеранів України щодо інтерв’ю Дмитра Гордона із терористом Гіркіним. Кожного дня, вже...

Опубліковано Мінветеранів Вівторок, 19 травня 2020 р.

Нагадаємо, ввечері 18 травня активісти пікетували офіс Дмитра Гордона через інтерв'ю з терористом та військовим злочинцем Ігорем Гіркіним-Стрєлковим. Гордон опублікував 4-годинну розмову з бойовиком, який одним з перших прийшов зі зброєю на український Донбас.

Сам журналіст пізно ввечері опублікував відео, під час якого повідомив, що серія інтерв’ю із Гіркіним та колишньою "прокуроркою" Криму Наталією Поклонською були зроблені у співпраці із спецслужбами, а матеріали із розмов будуть передані до міжнародних судів.

Відео Протест під офісом Гордона: журналіст взяв інтерв'ю у Гіркіна, якого підозрюють у збитті МН17

Фаєри, яйця та лайливі слова на асфальті. Так активісти у Києві відреагували на скандальне інтерв'ю під офісом журналіста. Дмитро Гордон опублікував 4-годинну розмову з терористом та військовим злочинцем Ігорем Гіркіним-Стрєлковим, який одним з перших прийшов зі зброєю на український Донбас. Обурені активісти надвечір прийшли на акцію протесту. Більше про війну на Сході України

Протест під офісом Гордона: журналіст взяв інтерв'ю у Гіркіна, якого підозрюють у збитті МН17
Источник материала
loader
loader