Зеленський не заперечує, що може піти на другий президентський термін
Зеленський не заперечує, що може піти на другий президентський термін

Зеленський не заперечує, що може піти на другий президентський термін

Президент України Володимир Зеленський не заперечив, що може піти на ще один термін президентства. Про це Зеленський сказав на прес-конференції за підсумками року на посаді голови держави. Трансляцію вів телеканал "112 Україна".

"Я подумаю...Я йду на один термін, як і казав. Я бачу, що робота складна, ніхто "спасибі" не скаже. Але якщо буде велика підтримка народу України, я зможу про це думати. Коли я буду думати, у мене є, чим думати. Я обіцяв один список, а зараз, коли ми працюємо, у мене ж не було, що ми повинні зробити таку медичну реформу, якої ще ніколи не було чи будівництво мостів. Коли я став президентом, я це побачив. Тому цей список поповнюється. На весь список недостатньо буде одного терміну", - сказав Зеленський.

Президент додав, що все залежить від вибору українського народу.

За його словами, будь-який кандидат, у якого підтримка 10, 15 чи 16%, не має права іти в президенти України, тому що це означає, що суспільство його не підтримує.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський заявляв, що не збирається балотуватися на другий президентський термін, і сказав, що має намір після завершення першого терміну "передати ключики від нової України" своєму наступнику.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader