Супрун запросили долучитися до Нацради реформ
Супрун запросили долучитися до Нацради реформ

Супрун запросили долучитися до Нацради реформ

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак 18 травня запросив колишню в.

міністра охорони здоров’я Уляну Супрун на зустріч в ОП, яка відбулася 19 травня о 17.00, про що вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі.

– Під час зустрічі Єрмак озвучив бажання (своє і нібито президента також), аби я долучилася до Національної ради реформ, – розповіла Супрун.

За її словами, на зустрічі були заступник голови виконавчого комітету Національної ради реформ Олександр Ольшанський та Станіслав Грещишин (виконавчий директор ArcUA.

org), проте Міхеіла Саакашвілі не було.

– Моє питання про те, в якій ролі мене бачать (у складі самої ради реформ, у виконавчому комітеті чи у складі робочої групи), було переадресовано Ольшанському, який не міг чесно відповісти нічого конкретного, адже дізнався про тему зустрічі безпосередньо під час розмови, – пише вона.

Читайте: Саакашвілі розповів про перший закон, який внесе у Нацраду реформ.

Супрун наголошує, що “у реальності не було ніякої пропозиції доєднатися до Нацради реформ”.

– Виглядає так, що все було зроблено для того, щоб згодом можна було стверджувати, що Уляні Супрун пропонували, але вона не захотіла, – підсумувала вона.

Перед новим главою Нацради реформ він поставив низку завдань, зокрема, вдосконалення податкового законодавства, продовження дерегуляції та завершення реформи митниці.

Теги по теме
Офис Президента Андрей Ермак Ульяна Супрун
Источник материала
loader
loader