Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото
Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото

Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото

У Закарпатській області 25 травня сталася сильна гроза зі зливами та градом. Негода знищила урожай місцевих жителів.

Що відомо про потужний град на Закарпатті

Стихія особливо розгулялася в селі Тарасівка, яке розташоване в Тячівському районі Закарпаття. Фото понівечених городів опублікувала жителька села Неля Грабар, повідомляє ужгородське видання 0312.ua.

Жінка каже, що град фактично знищив урожай огірків, квасолі та буряків. Люди у відчаї скаржаться на майже повністю втрачені овочеві плоди та матеріальні збитки.

Зверніть увагу! Це вже вдруге протягом останніх днів в Україні випадає сильний град. Раніше стихія знищила городи в Донецькій області.

Спустошливі наслідки граду на Закарпатті / фото Нелі Грабар

Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото - Фото 1 Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото - Фото 2 Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото - Фото 3 Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото - Фото 4 Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото - Фото 5 Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото - Фото 6 Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото - Фото 7 Люди в розпачі: сильний град на Закарпатті знищив урожай – фото - Фото 8

Де розташоване село Тарасівка:

 

Теги по теме
Новости Украины прогноз погоды Эмал Наби
Источник материала
loader
loader