Вбивство семи осіб в Житомирській області: Поліція призначила до 200 експертиз
Вбивство семи осіб в Житомирській області: Поліція призначила до 200 експертиз

Вбивство семи осіб в Житомирській області: Поліція призначила до 200 експертиз

Слідчі Головного управління Нацполіції Житомирської області призначили до двох сотень експертиз у справі про розстріл семи осіб. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Зараз слідчі призначили до двох сотень досліджень: від судово-медичних експертиз тіл загиблих в комплексних молекулярно-генетичних і балістичних, дактилоскопічних, трасологічних та інших", - розповів начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Сергій Крупей.

Згідно з висновками експертів причинами смерті семи загиблих стали вогнепальні дробові поранення з пошкодженням внутрішніх органів.

Також повідомляється, що вже проведені слідчі експерименти і опитали кілька десятків людей, як родичів, так і жителів села за обставинами події.

Встановлено, що тіла загиблих знаходилися в декількох місцях. Двоє чоловіків перебували в альтанці, там знаходився і орендар ставка. Ще двоє людей були виявлені на вході в іншу будівлю. Інші загиблі перебували в ліжках в одній з кімнат будинку.

Наголошується, що в ході проведеного огляду вилучено 6 одиниць вогнепальної зброї - всі зареєстровані і належали учасникам події. Підозрюваному - гладкоствольна рушниця ІЖ-58 16 калібру. Загиблим - мисливські карабіни "Ремінгтон", "Ругер", АКМС-МФ1, Zbroyar Z15 і травматичний пістолет ПМТ. Також при огляді було виявлено патрони, гільзи та два ножі. Серед вилученого і три автомобілі: ВАЗ 2121 ("Нива"), що належить підозрюваному, "Нісан" та "Шкода", на яких приїхали відпочиваючі.

За словами родичів, чоловіки виїхали з будинку 21 травня для святкування дня народження, де вони неодноразово вже відпочивали.

Сьогодні, 26 травня, відбулися похорони сімох людей, яких розстріляв їх товариш. Сімох загиблих поховали на Алеї почесних поховань. Проводити військовослужбовців в останню путь прийшли представники Нацгвардії, родичі і друзі.

Раніше повідомлялося, що Королівський міський суд міста Житомира обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави терміном на 60 діб чоловіка, якого підозрюють у масовому розстрілі сімох людей.

Нагадаємо, що вночі, 22 травня, у селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області біля приватної водойми у місцевого жителя стався конфлікт з групою осіб, які орендували у нього приміщення біля озера. В ході конфлікту з мисливської рушниці було вбито сім чоловік.

 
Теги по теме
Нацполиция
Источник материала
loader
loader