"Укрзалізниця" продає у вагонах лише половину місць і в шахматному порядку
"Укрзалізниця" продає у вагонах лише половину місць і в шахматному порядку

"Укрзалізниця" продає у вагонах лише половину місць і в шахматному порядку

Увечері 26 травня "Укрзалізниця" відкрила онлайн-продаж квитків на п'ять поїздів "Інтерсіті", що після понад двомісячного карантину почнуть курсувати від 1 червня. Доступні поки що лише східний та південний напрямки руху.

У поїздах нині вільних близько 250 місць, із яких третина - першого класу (дорожчі), а решта - другого класу (дешевші).

Ціни залишилися стабільними. Скажімо, від Києва до Харкова найдешевше на "Інтесіті" можна доїхати за 375 грн, до Полтави та Кривого Рогу - близько 300 грн, до Одеси та Костянтинівки - 464 грн.

Через продовження в Україні карантинних заходів діють санітарно-епідеміологічні вимоги до перевезення пасажирів. Зокрема, йдеться про масковий режим, а також дистанціонування. Тому відкритий продаж квитків у вагонах у шахматному порядку - без пасажирів-сусідів поруч. Тобто продають лише 50% місць. А під час посадки в усіх пасажирів вимірюватимуть температуру тіла.

продаж квитків на Інтерсіті
Укрзалізниця

Нагадаємо, продаж квитків відкрито на поїзди №721/722 Київ-Харків, №726/725 Київ-Харків, №763/764 Київ-Одеса, №711/712 Київ-Костянтинівка, №740/739 Київ-Кривий Ріг. Мобільний додаток поки що не працюватиме, а придбати можна буде лише на веб-версії системи продажу проїзних документів. Від завтра, 27 травня, почнуть працювати залізничні каси.

Про подальше відновлення руху поїздів та відкриття продажу квитків "Укрзалізниця" повідомить додатково.

Источник материала
loader
loader