"Бачила все на власні очі": дружина кагарлицького поліцейського стверджує, що її чоловік не ґвалтував дівчину
"Бачила все на власні очі": дружина кагарлицького поліцейського стверджує, що її чоловік не ґвалтував дівчину

"Бачила все на власні очі": дружина кагарлицького поліцейського стверджує, що її чоловік не ґвалтував дівчину

Дружина одного з поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні 25-річної дівчини у Кагарлику, вважає, що її чоловік ні в чому не винен, а вона начебто бачила усе, що відбувалося у відділенні, на власні очі.

Про це вона пише у коментарях під дописом про їхнє весілля на сторінці свого чоловіка у Facebook, яку напередодні "захейтили".

Жінка, відповідаючи на коментарі людей, пише, що її чоловік найкращий і "такого не робив", а вона нібито "бачила все на власні очі" і зґвалтовану дівчину також.

"Я знаю правду... Я бачила дівчину власними очима. Якщо було б це правда, я б не захищала чоловіка. Я розголошувати нічого не буду... Знаю точно і бачила тих людей, які вони! Я буду стояти на своєму. Якщо б це все було так, не сміла б захищати свою родину, а тим більше чоловіка, який такого не робив!!!", - пише дружина підозрюваного поліцейського.

На запитання, як вона могла вийти заміж за такого чоловіка, дівчина відповіла: "Самий найкращий чоловік! І не лізьте в мою родину!!!! Вважаю так і буду вважати тому, що, повторюю, бачила все власними очима, тому і буду за свого чоловіка стояти горою!", - відповіла на у коментарі дівчина.

Зґвалтування у Кагарлику
Зґвалтування у Кагарлику

Нагадаємо:

  • У місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейських місцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.
  • У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.
  • 26 травня обом поліцейським обрали запобіжний західна два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Відео Перевертні у погонах: як відбувалося судове засідання у справі копів-ґвалтівників

Два місяці під вартою без права на заставу - суд напередодні обрав запобіжний захід для двох поліцейських з Кагарлика. 25-річна дівчина звинувачує їх у знущанні та зґвалтуванні. За версією слідчих, у відділку підозрювані вдягали на жінку кайданки, протигаз із закритим клапаном, стріляли над головою табельною зброєю та ґвалтували. Тієї ж ночі знущались і над чоловіком, якого також викликали - у нього зламані ребра та ніс.  

Перевертні у погонах: як відбувалося судове засідання у справі копів-ґвалтівників
Источник материала
loader
loader