Чоловік облився бензином у ломбарді Харкова через неробочий телефон
Чоловік облився бензином у ломбарді Харкова через неробочий телефон

Чоловік облився бензином у ломбарді Харкова через неробочий телефон

У Харкові чоловік у ломбарді облив себе та все навколо бензином та тримав у у руках запальничку. Чоловіка врятували поліцейські. Про це повідомляє пресслужба поліцї області.

Як відомо, інцидент стався на вулиці Людвіга Свободи. Коли спрацювала сигналізація, на місце прибули правоохоронці.

"Ми побачили каністру на підлозі та чоловіка із запальничкою в руках. Часу на роздуми не було, тож мій напарник Денис Руденко одразу схопив громадянина за руки і ми разом вивели його на вулицю для з’ясування обставин події", - розповів поліцейський охорони Ігор Богуненко.

чоловік облився бензином у харкові 2
Прес-служба ГУ Нацполіції у Харківській області

"56-річний чоловік поводив себе неадекватно, пручався і погрожував помститись касиру за неробочий телефон, який він начебто купив кілька днів тому саме у цьому ломбарді", - зазначили у поліції.

Як дізналися слідчі, три дні тому чоловік придбав у цьому ломбарді мобільний телефон. 26 травня він вирішив його повернути та прийшов до установи. Працівники ломбарду дали чоловіку зразок для написання заяви щодо повернення, але його це не влаштувало. Через годину чоловік повернувся та розлив на себе, підлогу і віконце приміщення горючу рідину з каністри, яку приніс із собою.

Зараз зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 2 років обмеження волі.

Нагадаємо, 27 квітня повідомлялося, що у Московській області послушник Свято-Троїцької Сергієвої Лаври вчинив акт самоспаленняпісля підтвердження у нього коронавірусу.

Источник материала
loader
loader