Адвокат зґвалтованої поліцейськими дівчини в Кагарлику розповів про її стан
Адвокат зґвалтованої поліцейськими дівчини в Кагарлику розповів про її стан

Адвокат зґвалтованої поліцейськими дівчини в Кагарлику розповів про її стан

 Зґвалтована поліцейськими 25-річна дівчина з Кагарлика перебуває в лікарні у шоковому стані з численними травмами.

Про це розповів адвокат постраждалої Євген Мельниченко, пише видання "Сегодня"

"Це звичайна дівчина з села. Вона перебуває у шоці. Після того, що сталося, їй потрібно проходити обстеження, МРТ. Грошей на це немає. Є травма голови, залишилися сліди побоїв, є ознаки внутрішніх травм", - розповів Мельниченко.

Він також розповів деталі справи, через яку дівчину викликали нібито на допит до відділку. "На допит вона була викликана як свідок у справах про крадіжки, які траплялися в селі. Що ж стосується крадіжок, то там були дії, які свідчили про те, що це робили чоловіки. Йдеться про злом і проникнення в магазин, крадіжку бензопили", - уточнив адвокат.

Виданню також стало відомо, що дівчина проживає в селі Стави Кагарлицького району.

Нагадаємо:

♦ У місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейськихмісцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.
♦  У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.
♦  26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

Источник материала
loader
loader