Від 1 червня "Укразалізниця" запустить 42 потяги: куди можна поїхати
Від 1 червня "Укразалізниця" запустить 42 потяги: куди можна поїхати

Від 1 червня "Укразалізниця" запустить 42 потяги: куди можна поїхати

"Укрзалізниця" починаючи від 1 червня відновлюється рух 42 пасажирських поїздів. 10 з них – Інтерсіті+, інші – далекого сполучення.

Про це повідомив в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик.

За його словами, запустять близько третини повного обсягу перевезень у далекому сполученні. Насамперед залізничники готують рухомий склад Інтерсіті, СВ та купе, а вже після цього моніторитимуть епідситуацію та "дадуть додаткову інструкцію щодо роботи плацкартних вагонів".

На сьогодні є рішення обласних комісій щодо відновлення сполучення у таких областях:

  • Харківській,
  • Донецькій,
  • Луганській,
  • Одеській,
  • Полтавській, 
  • Черкаській.

Обласні комісії Чернівецької та Закарпатської областей не дозволили відновлення руху. Обласні комісії Тернопільської і Хмельницької областей дозволили запустити тільки приміське сполучення. Інші регіони приймуть рішення додатково протягом 28-30 травня.

Він також додав, що залізничники вже скучили за пасажирами, з нетерпінням чекають 1 червня та докладають усіх зусиль, щоб підготувати поїзди, створити комфортні умови пасажирам, попередити про санітарні умови.

Наші провідники проінструктовані, що їм потрібно робити. Крім того, як соціально відповідальна компанія за період карантину ми не звільнили жодного провідника та платили заробітну плату в період простою.
зауважив Іван Юрик.

Нагадаємо:

  • "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на низку поїздів далекого сполучення, які відновлять рух від 1 червня.
  • Окрім цього компанія вирішила збільшити термін на покупку квитків від 1 червня.

Відео "Укрзалізниця" відновила продаж квитків: чи змінилися тарифи

"Укрзалізниця" почала продаж квитків на перші після карантину потяги. Рух відновлюватимуть, починаючи із 1 червня. Це буде все ще не повноцінний графік: на маршрути вийдуть лише п'ять міжміських поїздів. Два зі столиці до Харкова, по одному до Одеси, Костянтинівки та Кривого Рогу.  

"Укрзалізниця" відновила продаж квитків: чи змінилися тарифи
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader