Криклій розповів, чому "Укрзалізниця" не запускає поїзди у західному напрямку
Криклій розповів, чому "Укрзалізниця" не запускає поїзди у західному напрямку

Криклій розповів, чому "Укрзалізниця" не запускає поїзди у західному напрямку

АТ "Укрзалізниця" технічно готова почати пасажирське сполучення по всіх напрямках, але конкретні дати визначають Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив міністр інфраструктури

в Telegram.

"Укрзалізниця" технічно готова почати пасажирське сполучення. Коли і які рейси можуть відкритися, визначають обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вони формують відповідне рішення про можливість ослаблення карантину і відновлення повідомлення", - зазначено в повідомленні.

Міністр інфраструктури зазначає, що на сьогодні влада Чернівецької та Закарпатської областей не дозволили відновити рух.
У Тернопільській і Хмельницькій областях дозволили запустити тільки приміське сполучення.

Також зазначено, що є рішення обласних комісій з відновлення сполучення в Харківській, Донецькій, Луганській, Одеській, Полтавській та Черкаській областях.

Зазначено, що до запуску з 1 червня готові 42 поїзди, але їх кількість може бути збільшена, оскільки інші регіони приймуть рішення додатково протягом 28-30 травня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" з 1 червня буде продавати квитки за 90 днів до дати відправлення поїзда, а не 45 - 60 днів, як це було раніше. Також раніше повідомлялося, що 27 травня в Україні відновили роботи каси для покупки квитків на ж/д поїзда.

Теги по теме
Укрзализныця Туризм
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader