Медведчук назвав продаж домашніх тварин за борги дикістю і цинізмом
Медведчук назвав продаж домашніх тварин за борги дикістю і цинізмом

Медведчук назвав продаж домашніх тварин за борги дикістю і цинізмом

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук вважає, що продавати домашніх тварин за борги – це дикість і цинізм.

"Це ж ваш канал допоміг міністру юстиції прийти до цієї "геніальної" думки. Це у вас на одному з шоу розігрувалася ситуація, коли один з представників "слуг" не українського народу, а слуг західних господарів, сказав про те, що якщо нема чим платити за комунальні платежі, то можна продати собаку, якщо вона елітної породи. І отримати гроші. Ця ідея так широко була поширена, що тепер сам міністр юстиції запропонував: звичайно, треба продавати. Треба продавати домашніх тварин і заробляти гроші, в тому числі і на поліпшення свого добробуту. Я вам скажу, що це не просто дикість або цинізм, а це вже зашкалює в поведінці цієї людини, в тому, що він робить, а головне в тому, що він заявляє. Якщо дійсно ми опустимося так низько, нижче плінтуса, коли будемо сприймати це, як людини нормального подібні заяви, тоді нам всім гріш ціна", – сказав політик в ефірі ток-шоу "Прайм" на телеканалі "112".

Він підкреслив, що якщо українці підуть цим шляхом, то це буде кінець.

"Тому що якщо ми підемо цим шляхом, то це буде називатися кінець. Це як у відомому вислові: зливай воду, тому що далі вже нікуди. От не хотілося б, щоб ми дійшли до цього і слухали таких "розумників", щоб не сказати по-іншому, з урахуванням і ефіру, і нагляду з боку Нацради по радіо і телебаченню. Щоб вони зайвий раз мали зачіпки, щоб пред'явити вам якісь нові, вигадані претензії. Тому вкрай негативна оцінка – дуже шкода, що ця людина є членом уряду. Хоча весь уряд, як дилетанти і непрофесіонали, вони всі ягоди одного поля. І це поле дуже далеко від України, а особливо від інтересів українських громадян", – сказав Медведчук.

Источник материала
Поделиться сюжетом