Український боєць Можаров побив російського блогера
Український боєць Можаров побив російського блогера

Український боєць Можаров побив російського блогера

Український боєць змішаних єдиноборств Аскар Можаров побив російського блогера Максима Мернеса. Сутичка сталася у Пхукеті (Таїланд).

Мернес висміяв Можарова

Бійка між українцем та росіянином сталася під час прогулянки, повідомляє klitschko-brothers.com. Можаров близько пів року живе і тренується у Таїланді.

Мернес також живе в Пхукеті. Він стежить за боями ММА (змішані єдиноборства) і висміяв Аскара в соцмережах. Онлайн-конфлікт закінчився для росіянина бійкою.

За словами одесита, він зустрів Максима Мернеса на вулиці і запитав, чому той знущається в Instagram. Росіянин не знайшов чіткої відповіді.

Як говорить Можаров, росіянин спровокував його.

Каюсь, не витерпів. Показав йому один зі своїх фірмових прийомів і акуратно доторкнувся до його обличчя кулаком. Ненароком розбив його телефон. Тепер він щось розповідає про виставковий бій. Це смішно,
– сказав українець.

Аскар запевняє, що готовий битися з Мернесом тільки лівою рукою. "Ноги навіть підключати не буду", – додав українець.

Він нагадав, що у 2013 році Володимир Кличко у Москві побив Олександра Повєткіна, а через 5 років Олександр Усик теж у столиці Росії побив Мурата Гассієва.

За словами Можарова, Мернеса чекатиме ще сумніша доля.

  • Аскару Можарову 25 років, він народився і виріс в Одесі. Професійну кар'єру у змішаних єдиноборствах почав у 2014 році. Два роки володів поясом чемпіона в китайській організації YunFeng. Провів 25 боїв, в яких здобув 19 перемог.

Російський блогер з відповіддю не забарився. Він підтвердив, що бійка мала місце.

Якщо цей незграбний українець думає, що після його фізичного впливу я накладу в штани, він сильно помиляється. Точно не йому вирішувати, що мені писати в соціальних мережах. Покараю Можарова його ж зброєю,
– заявив блогер.

Він сказав, що складе "справедливі" правила для проведення бою.

"Купа м'язів – це далеко не гарантія перемоги. Поєдинок проведемо восени – мені потрібно буде підготуватися", – сказав Максим.

Український боєць Можаров побив російського блогера - Фото 1
Максим Мернес / Фото klitschko-brothers.com

  • Максиму Мернесу 24 роки, він є російським блогером і бізнесменом, автором книг "Економіка цифрової ери", "Трансерфінг мислення" і "Мій шлях до мільйона доларів". Останні роки живе в Таїланді, де володіє нерухомістю.
Теги по теме
Спорт Михаил Гема
Источник материала
loader
loader