У Києві пройшла злива: Дороги затоплені і утворилися затори
У Києві пройшла злива: Дороги затоплені і утворилися затори

У Києві пройшла злива: Дороги затоплені і утворилися затори

У Києві пройшла злива: Дороги затоплені і утворилися затори - Фото 1
соцсети
У Києві пройшла злива: Дороги затоплені і утворилися затори - Фото 2
соцсети
У Києві пройшла злива: Дороги затоплені і утворилися затори - Фото 3
соцсети
У Києві пройшла злива: Дороги затоплені і утворилися затори - Фото 4
соцсети
У Києві пройшла злива: Дороги затоплені і утворилися затори - Фото 5
соцсети

Дощ у Києві досягне критерію "значний" (I рівень небезпеки, жовтий) до 21:00 суботи. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДержНС).

В суботу зливи пройшлися по всіх районах столиці. Найсильніші дощі були в Голосіївському, Солом'янському, Святошинському та Печерському районах міста.

Користувачі соцмереж і місцеві ЗМІ публікують фотографії та відео, на яких видно, що автомобілі буквально пливуть по дорогах. Зокрема, вздовж Броварського проспекту поруч зі станцією метро "Чернігівська" і на вулиці Пестеля в центрі столиці.

За даними "Київавтодору", з ночі гідрослужби працюють в посиленому режимі.

"Від значної кількості дощу у столиці з'явилися локальні підтоплення. Їх оперативно ліквідували. Гідрослужба використовує мотопомпи, насосні станції. Напередодні очищали стоки гідромоніторами", - розповіли в КМДА.

У "Київавтодорі" також повідомили, що фахівці завершують роботи на вулиці Пестеля, там проблема виникла через значне підвищення рівня річки Либідь, в яку потрапляє вода з зливостоків. Завершуються роботи і на Броварському проспекті біля станції метро "Чернігівська".

В результаті негоди, в деяких районах Києва утворилися затори. Так, наприклад, станом на 14:00 суботи ускладнено рух по Південному мосту в обох напрямках. На Північному мосту практично зупинився рух у напрямку правого берега.

Затори утворилися і в районі метро "Лівобережна", тут, на Броварському проспекті, складно проїхати у напрямку виїзду з міста. Зупинився рух і в районі від станції метро "Берестейська" до "Святошин" за напрямом з боку центру столиці.

В обох напрямках складно проїхати на Великій Окружній дорозі від повороту на місто Вишневе до автомобільної розв'язки біля столичного іподрому.

Теги по теме
Киев прогноз погоды
Источник материала
loader
loader