"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на плацкартні вагони
"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на плацкартні вагони

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на плацкартні вагони

"Укрзалізниця" почала продаж квитків на плацкартні вагони, які будуть курсувати у складі поїздів з 1 червня. Про це повідомив представник правління компанії Іван Юрик, передає прес-служба "Укрзалізниці".

За словами Юрика, в цих вагонах буде продаватися 50% місць.

"Ми пішли назустріч пасажирам, розуміючи, що не кожен може дозволити собі оплатити поїздку у вагоні купе або СВ. У продажу будуть квитки на два місця в плацкарті з чотирьох зліва і на одне бокове місце", - сказав Юрик.

Зокрема, відкрито продаж квитків в 20 плацкартних вагонах у складі поїздів №98 / 97 сполученням Київ - Ковель (10 вагонів) №125 / 126 Київ - Костянтинівка (3 вагони), №10 / 9 Київ - Маріуполь (1 вагон), №102 / 101 Київ - Херсон (6 вагонів).

Раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що цього літа буде збільшено кількість поїздів, які курсуватимуть у напрямку популярних курортів в Україні.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" з 1 червня почала продавати квитки за 90 днів до дати відправлення поїзда, а не 45 - 60 днів, як це було раніше. А 27 травня в Україні відновили роботи каси для покупки квитків на ж/д поїзда.

Крім того, з 15 червня Україна відновить міжнародне і внутрішнє регулярне авіасполучення.

Теги по теме
Туризм
Источник материала
loader
loader