Першого порушника ПДР камери у Києві зафіксували через хвилину з початку роботи
Першого порушника ПДР камери у Києві зафіксували через хвилину з початку роботи

Першого порушника ПДР камери у Києві зафіксували через хвилину з початку роботи

Камери у Києві зафіксували першого порушника швидкісного режиму на Чколівському бульварі через хвилину від початку роботи. Порушником виявився автомобіль Audi Q7. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Історично першим офіційно зафіксованим порушником швидкісного режиму став автомобіль Audi Q7, який рухався по Чоколівському бульвару в 00:01 зі швидкістю 75 км/год при дозволеному швидкісному режимі на цій магістралі - до 70 км/год", - повідомив заступник міністра.

Він також уточнив, що прецедент був зафіксований камерою, яка знаходиться за адресою б-р Чоколівський, 24. Камеру встановили саме там через концентрацію на цій ділянці ДТП з тяжкими наслідками.

"В цьому місці в Чоколівський бульвар, через нерегульоване перехрестя, вливається дорожній трафік з вулиці Авіаконструктора Антонова і водії, які рухаються з боку Севастопольської площі з перевищенням швидкості, не встигають зреагувати і загальмувати", - уточнив Геращенко.

Власнику автомобіля Audi Q7 на адресу реєстрації автомобіля відправлять лист про правопорушення. В ньому також буде QR-код, просканувавши який можна буде переглянути фрагмент відео з моментом порушення.

"Якщо вона сплатить штраф протягом 10 днів з моменту отримання повідомлення, то його сума складе 127,5 грн. Якщо після 10 днів - 255 гривень. Якщо не сплатить, з якої-небудь причини, то штраф буде стягуватися через систему Виконавчої служби Міністерства юстиції", - розповів Антон Геращенко.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Twitter також розповів, що за перші вісім хвилин роботи 45 камер зафіксували 262 перевищення швидкості.

Теги по теме
Арсен Аваков Антон Геращенко
Источник материала
loader
loader