У ЗСУ за добу зареєстровано 14 нових випадків захворювання на COVID-19
У ЗСУ за добу зареєстровано 14 нових випадків захворювання на COVID-19

У ЗСУ за добу зареєстровано 14 нових випадків захворювання на COVID-19

КИЇВ. 5 червня. УНН. У Збройних Силах України за минулу добу зареєстровано 14 нових випадків COVID-19. Всього з початку пандемії у ЗСУ хворіють 142 особи. Про це повідомляє УНН із посиланням на командування Медичних сил ЗСУ.

"Станом на 10:00 5 червня у Збройних Силах України хворіють 142 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало – 131 особа, летальних випадків – 4. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 567 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 67 осіб. За минулу добу зареєстровано 14 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває сім осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, семеро осіб з Миколаївської, Київської, Рівненської та Житомирської областей знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, симптоми захворювання відсутні.

Як повідомлялося раніше в УНН, у МОЗ назвали регіони з найбільшим добовим приростом хворих на COVID-19.

Теги по теме
Коронавирус Вооруженные силы Украины Министерство здравоохранения
Источник материала
Поделиться сюжетом