Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: Аваков відповів на закиди від нардепа
Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: Аваков відповів на закиди від нардепа

Вбивство 5-річного Кирила Тлявова: Аваков відповів на закиди від нардепа

КИЇВ. 5 червня. УНН. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вступив у суперечку з нардепом від "Голосу" Інною Совсун, яка попросила очільника міністерства публічно вибачитися перед батьками 5-річного Кирила Тлявова, за вбивство якого засудили поліцейських. Під час години запитань до уряду Аваков відповів, що не треба його повчати як "родіну любити", передає кореспондент УНН.

"Я не буду робити те, що ви хочете, я буду робити те, що повинен. Ви сказали неправду, коли сказали, що вбивці 5-річного Кирила Тлявова на свободі. Це не так. Один із них, колишній працівник поліції, зараз знаходиться в тюрмі. Двох відпустив суд з певними обов’язками два місяці тому. Один неповнолітній також має запобіжний захід", - зазначив Аваков.

Міністр гостро відреагував на коментар депутата, зазначивши, що "завжди буде працювати лише в інтересах держави".

"Вчора були роковини смерті хлопчика. Поліція разом з тією сім’єю завжди, в тому числі і вчора там був поліцейський. Тому не треба спекулювати. Не вам мене повчати, як кажуть, "родіну любити". Я патріот до "мозга костєй" і буду працювати на державу, а не на політичні інтереси деяких політичних партій", - відповів очільник МВС.

Нагадаємо, 31 травня 2019 року двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї. Пізніше виявилося, що куля влучила у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував у сусідньому дворі. Дитина згодом померла у лікарні. 5 червня Кирила поховали в його рідному місті. Поліцейські були затримані.

Раніше в УНН повідомлялося, що слідство обгрунтовано вважає, що працівник патрульної поліції Іван Приходько здійснив смертельний постріл, від якого загинув 5-річний хлопчик Кирило Тлявов.

Як повідомлялося, всім чотирьом фігурантам справи про вбивство 5-річного хлопчика Кирила Тлявова на Київщині було оголошено підозри.

Також повідомлялося, що трьом підозрюваним у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова - колишнім поліцейським Володимиру Петровцю, Івану Приходьку та цивільному Дмитру Кривошею продовжено запобіжний захід на 2 місяці.

На початку травня стало відомо, що двоє підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова вийшли із СІЗО під заставу.

Теги по теме
Верховная Рада Убийство Арсен Аваков нардепи
Источник материала
Поделиться сюжетом