/https%3A%2F%2Fglavcom.ua%2Fimg%2Farticle%2F6856%2F23_main.jpg)
Мережа піцерій Pizza Celentano закриває всі ресторани в Києві
Одна з найстаріших мереж піцерій – Pizza Celentano закриває ресторани в Києві.
Про це повідомляє «Новий Час.
«Таке рішення вже прийнято», – розповів виданню Максим Храмов, власник столичної мережі Pizza Celentano, який розвиває мережу по франчайзингу.
За його словами, зараз з колись великої столичної ресторанної мережі з 45 закладами Pizza Celentano залишилося всього два заклади – в Києві та Борисполі.
Вони теж скоро закриються.
Ресторани Pizza Celentano закривалися поступово останні кілька років.
Мережу Pizza Celentano придумав львівський ресторатор Марк Зархін.
Інженер за освітою, він потрапив в ресторанний бізнес випадково: спершу організовував концерти зірок пострадянської естради, участь в яких брали Алла Пугачова, Володимир Кузьмін, група Секрет, а потім відправився шукати щастя у Німеччині.
Де він зустрівся з нашим співвітчизником, у якого був свій ресторан.
Так Зархін почав керувати рестораном.
Отриманий за кордоном досвід він вирішив застосувати у Львові, відкривши в 1997 році свою першу піцерію разом з Ігорем Поздняковим і Олександром Шевельовим.
Вони вклали в бізнес чималі на той час кошти – близько $ 20 тис.
«Компанія пробувала міняти формат, залучати офіціантів, але це не дало результату.
Тому мережа і закривається», – розповів Храмов.
Тепер він має намір зосередитися на інших своїх проектах.
Храмов є творцем ресторанів «Жовток», «Гіві Рубінштейн», барів «Банка» і керуючим партнером Pastateca.

