У дитсадку в Київській області зафіксували спалах коронавірусу
У дитсадку в Київській області зафіксували спалах коронавірусу

У дитсадку в Київській області зафіксували спалах коронавірусу

У дошкільному навчальному закладі "Калинка" у місті Боярка Київської області виявили спалах коронавірусу Covid-19: інфіковано 9 дітей та 3 дорослих. Про це повідомляє мер міста Ігор Сапожко на своїй сторінці у Facebook.

"Оперативна інформація по ситуації в ДНЗ "Калинка". Хочу проінформувати, що зранку в суботу були відібрані зразки для проведення ПЛР-аналізу у всіх працівників закладу та дітей, які контактували з вихователькою, що захворіла на коронавірус", - написав міський голова.

Ігор Сапожко повідомив, що позитивний результат зафіксували у 9 дітей та 3 дорослих. Двоє дітей госпіталізовані до дитячої обласної лікарні в місті Боярка, інші лікуються амбулаторно.

"ДНЗ "Калинка" закритий на обсервацію, всі працівники закладу та батьки вихованців, які з 1 червня відвідували садочок, перебувають на самоізоляції під контролем сімейних лікарів. Інші дошкільні заклади продовжать працювати з дотриманням санітарно-епідемічних вимог", - додав посадовець. 

Нагадаємо, в Україні кількість інфікованих коронавірусом протягом попередньої доби збільшилася на 463. Всього в країні зареєстровано 27 462 випадки коронавірусу. Від початку пандемії від коронавірусної інфекції в Україні померло 797 осіб, 12 195 - одужали.

Теги по теме
Коронавирус пандемия Коронавирус в Украине эпидемия коронавируса
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader