Xiaomi показала всі варіанти Mi Band 5 на офіційному тизері
Xiaomi показала всі варіанти Mi Band 5 на офіційному тизері

Xiaomi показала всі варіанти Mi Band 5 на офіційному тизері

Незабаром після оголошення дати анонсу фітнес-трекера Mi Band 5 компанія Xiaomi остаточно розсекретила і фінальний дизайн майбутньої новинки. Виробник опублікував офіційний тизер, на якому популярний гаджет представлений великим планом в чотирьох різних колірних оформленнях.

Раніше ми розповідали про всі особливості та характеристики нового фітнес-браслета від Xiaomi, тепер всі версії та варіанти кольорів браслета доступні перед офіційним анонсом, зазначає gizmochina.

Як виглядатиме Mi Band 5

На зображеннях, які з'явилися в мережі показані кілька примірників Mi Band 5 з різними варіантами комплектних браслетів: жовтим, червоним, блакитним і класичним чорним. Згідно з попередніми публікаціями, новинка отримає 1,2-дюймовий OLED-дисплей з тонкими рамками по периметру.


Офіційний тизер Xiaomi Mi Band 5

Технічні характеристики пристрою ще не оголошені, але інсайдери вже повідомляли про наявність функції вимірювання рівня кисню в крові, а також підтримці безконтактної оплати за допомогою модуля NFC. Крім того, китайська версія пристрою отримає голосовий асистент Xiao AI, в той час як європейська буде сумісна з Amazon Alexa.

Ціна й дата анонсу

Презентація Xiaomi Mi Band 5 відбудеться 11 червня. Остаточна вартість ґаджета буде оголошена на презентації, однак передбачувана вартість новинки становить 26 доларів (693 гривні).

Теги по теме
Техно Xiaomi Гаджеты Михаил Года
Источник материала
loader
loader