Генерал-зрадник Шайтанов перебуватиме під вартою довше: відомо доки
Генерал-зрадник Шайтанов перебуватиме під вартою довше: відомо доки

Генерал-зрадник Шайтанов перебуватиме під вартою довше: відомо доки

Суд продовжив Валерію Шайтанову термін перебування під вартою. Підозрюваний у держраді генерал-майор СБУ перебуватиме під арештом до 8 серпня, а не 14 червня, як було раніше.

Валерію Шайтанову продовжили термін перебування під вартою, інформує пресслужба СБУ.

Шевченківський районний суд міста Києва продовжив термін перебування під вартою генерал-майору Валерію Шайтанову до 8 серпня,
– йдеться у повідомленні.

До слова, правоохоронці затримали високопоставленого агента ФСБ у квітні 2020 року за підозрою у державній зраді та тероризмі.

Затримання Шайтанова: коротко

  • СБУ затримала генерал-майора Валерія Шайтанова 14 квітня. Служба має докази державної зради посадовця. Ймовірно, він був прихованим агентом ФСБ РФ.
  • Шайтанова також підозрюють у плануванні вбивства чеченського добровольця Адама Осмаєва. Були заяви й про підготовку замаху на Авакова, однак згодом їх спростували.
  • За даними СБУ, Валерій Шайтанов планував теракти на території України. За це він мав отримати винагороду у 200 тисяч доларів та російський паспорт.
  • Шевченківський районний суд Києва обирав запобіжний захід генералу-майоруу вигляді тримання під вартою до 14 червня 2020 року включно.
Теги по теме
Россия Новости Украины Киев СБУ ФСБ Украина – Россия Наталия Пристанская
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader