У Держпродспоживслужбі розповіли про порушення карантину ресторанами: до 70 випадків щодня
У Держпродспоживслужбі розповіли про порушення карантину ресторанами: до 70 випадків щодня

У Держпродспоживслужбі розповіли про порушення карантину ресторанами: до 70 випадків щодня

Ресторанам Києва та ще вісьмох регіонів дозволено працювати в режимі на винос.
Деякі ресторани порушують карантин / фото УНІАН
Деякі ресторани порушують карантин / фото УНІАН

В Україні щодня проводяться рейди по закладах громадського харчування із перевіркою дотримання карантину, запровадженого через пандемію коронавірусу.

Про це розповів столичного управління Держпродспоживслужби Олег Рубан, передає "Громадське радіо".

"Якщо говорити сьогодні про ресторани, про їхній порядок роботи в епідемію, то ми бачимо порушення карантинних заходів саме в ресторанних комплексах. На сьогодні дозволено в місті Києві, як і у восьми регіонах, працювати ресторанним комплексам і закладам громадського харчування лише на терасах просто неба та на винос. Якщо є люди всередині, то є небезпека на ураження та захворювання людей", - зазначив він.

За його словами, у кожному регіоні щодня проводяться рейди мобільними групами за участі районних адміністрацій, управління благоустрою та муніципальної охорони, Держпродспоживслужби.

"І щодня ми фіксуємо по 50-70 порушень діючих нормативів. І я думаю, із сьогоднішнього дня, враховуючи не зниження захворюваності взагалі у місті Києві, буле посилена ця робота по всьому місту", - наголосив Рубан.

Раніше Рубан повідомив, що коронавірус було виявлено у 35 столичних ресторанах, магазинах та супермаркетах.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Источник материала
loader
loader