27 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вбивство журналіста": у ДБР назвали причини обшуку в ексміністра Омеляна
"Вбивство журналіста": у ДБР назвали причини обшуку в ексміністра Омеляна

"Вбивство журналіста": у ДБР назвали причини обшуку в ексміністра Омеляна

Обшук у будинку, в якому нині мешкає родина колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна, відбувся у справі про жорстоке вбивство журналіста Василя Сергієнка.

Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, пише "Укрінформ".

"Обшуки проведені під час досудового розслідування кримінального провадження за фактом вчинення злочинною організацією викрадення 4 квітня 2014 року у Корсунь-Шевченківському та умисного вбивства журналіста Василя Сергієнка за місцями проживання одного з народних депутатів минулих скликань членів "Партії регіонів", - розповіли у відомстві.

Зазначимо, раніше сам Омелян уточнив, що обшук відбувся на виконання рішення суду у рамках кримінального провадження щодо колишнього власника будинку, який його продав ще у 2016 році.

"Формально жодних звинувачень проти мене немає, нічого вилучено не було", - додав ексміністр.

Нагадаємо, убитий Василь Сергієнко був заступником голови Народної ради Корсунщини. Чоловіка викрали із власного будинку 4 квітня 2014 року, а наступного дня його труп знайшли у Виграївському лісі, що за 15 кілометрів від міста. Після того, як з ями дістали тіло чоловіка, побачили сліди страшних катувань: у Василя була повністю розбита голова, перебиті коліна, кілька ножових ран в область нирки, ножове поранення в область серця попереду й кілька ножових в серце зі спини, перерізана шия спереду, перерізана потилиця.

Обвинуваченим в організації викрадення, катування та вбивства журналіста є Вадим Мельник - колишній начальник охорони екснардепа Геннадія Бобова. Закатоване тіло Сергієнка знайшли біля бази, пов'язаної з цим депутатом.

Источник материала
Поделиться сюжетом