На фронті під обстрілами загинув воїн, ще двоє поранені – ООС
На фронті під обстрілами загинув воїн, ще двоє поранені – ООС

На фронті під обстрілами загинув воїн, ще двоє поранені – ООС

За минулу добу російські збройні формування 15 разів порушили режим "тиші" на фронті.

Агресор обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими угодами 122-мм артилерійських систем, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На жаль, як звітує прес-центр ООС, в результаті ворожого обстрілу один воїн загинув.

Ще двоє військовослужбовців були поранені.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля Луганського ворог стріляв зі 122-мм арт-систем, випустивши у бік позицій сил ОС пів сотні снарядів.

Свою артилерію окупанти розмістили в Калінінському, що на східній околиці Горлівки, безпосередньо біля будинків цивільних мешканців.

Три рази агресор вів вогонь по захисниках Кримського зі 120-мм та 82-мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Аналогічні види мінометів та великокаліберні кулемети російські найманці задіяли на підступах до Попасної.

Також з мінометів калібру 120 мм окупанти відкривали вогонь біля Троїцького та Новозванівки, а по захисниках Пищевика – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поруч з Катеринівкою ворог застосовував міномети калібру 82 мм та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" опорні пункти українських оборонців неподалік Авдіївки, Новотроїцького, Славного, Старогнатівки і Богданівки противник обстріляв з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У свою чергу, за даними розвідки, протягом 13 червня українські воїни знищили трьох та поранили щонайменше двох російських загарбників.

Від початку вже нової доби, 14 червня, російські збройні формування неподалік населеного пункту Луганське тричі стріляли з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Дивіться також: Виявили і знищили: бійці ООС розповіли подробиці успішної спецоперації на Світлодарській дузі.

Источник материала
loader
loader