У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії
У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії

У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії

Вранці 14 червня у Чехії, недалеко від Праги, на залізничному переїзді сталася ДТП. Поїзд зіткнувся з пасажирським автобусом. У результаті аварії постраждали 10 людей.

ДТП потяга й автобуса: як все було

Автобус з поїздом зіткнулися вранці 14 червня на залізничному переїзді поблизу Струхаржова в Бенешівському районі, повідомляють Ceske Noviny.

Пасажирський автобус в'їхав на переїзд у момент, коли ним проїжджав поїзд Чеської залізниці. У результаті зіткнення пасажирський потяг зійшов з рейсів.

Поліція запевняє, що під час аварії інформування на переїзді працювало.

Внаслідок аварії багато постраждалих

У службі порятунку заявили, що постраждали 10 людей. Одна жінка отримала серйозну травму, її госпіталізували. У решти потерпілих травми незначні.

Загалом в обох транспортних засобах їхало 12 людей.

У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: Фото Ceske Noviny та TV Nova

У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 1 У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 2 У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 3 У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 4 У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 5 У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 6 У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 7 У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 8 У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 9 У Чехії поїзд протаранив пасажирський автобус: багато поранених – фото з місця аварії - Фото 10

У Чехії зіткнулися потяг та автобус: місце аварії на карті

 

Теги по теме
ДТП пострадавшие Чехия Транспорт Наталия Пристанская
Источник материала
loader
loader