Бари, нічні клуби, розважальні центри у Києві відкривати не дозволяли, - Кличко
Бари, нічні клуби, розважальні центри у Києві відкривати не дозволяли, - Кличко

Бари, нічні клуби, розважальні центри у Києві відкривати не дозволяли, - Кличко

У Києві робота барів, нічних клубів та розважальних центрів досі заборонена. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

"Хочу підкреслити: бари, нічні клуби, розважальні центри місто відкривати не дозволяло. Сьогодні можуть працювати тільки літні майданчики кафе та ресторанів. Контроль за дотриманням карантинних обмежень покладений на правоохоронні органи. Вони складають адмінпротоколи про порушення. Наскільки я знаю, за вихідні дні поліція склала 16 адміністративних протоколів щодо власників нічних клубів та барів", - повідомив Кличко.

Штраф для закладів-порушників складає від 34 до 340 тисяч гривень.

"І я знову звертаюся до правоохоронців: одразу реагувати на інформацію про подібні порушення і припиняти їх. Інакше - ми не втримаємо епідеміологічну ситуацію", - наголосив Кличко.

Купатися на міських пляжах сьогодні заборонено - поки не буде на це дозволу Держпродспоживслужби міста. На пляжах теж необхідно дотримуватися правил безпеки. Людям із груп ризику не рекомендовано відвідувати пляжі. Інші ж- мають дотримуватися дистанції, регулярно обробляти руки дезинфікуючими засобами. Місто організовує дезінфекцію муніципальних пляжів двічі на день.

Нагадаємо, Кабінет міністрів послабив карантинні заходи. Тепер вони торкнулися відвідувачів кафе і ресторанів, а також тих, хто просто хоче пересуватися вулицями. Таким чином, за одним столиком на літньому майданчику закладу тепер можуть одночасно перебувати не більше чотирьох осіб.

Теги по теме
Киев Виталий Кличко
Источник материала
loader
loader