Дощ та вітер залишили 178 населених пунктів країни без світла та врожаю
Дощ та вітер залишили 178 населених пунктів країни без світла та врожаю

Дощ та вітер залишили 178 населених пунктів країни без світла та врожаю

У 178 населених пунктів 9 областей України немає електроенергії через сильний дощ та вітер, які були вночі. Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"В ніч із 14 на 15 червня внаслідок ускладнення погодних умов (сильні опади, пориви вітру) через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 178 населених пунктів у 9 областях, а саме: Сумська – 93, Київська – 28, Чернігівська – 21, Луганська – 19, Донецька – 5, Тернопільська – 5,  Чернівецька – 3, Кіровоградська – 2 та Запорізька – 2", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місцях працюють бригади обленерго.

Також в ефірі "ТСН.Ранок" повідомили про негоду у Житомирській області.

"Град побив городину у селах на Житомирщині. Люди поділилися у соцмережах світлинами та відео негоди.  Град рясно вкрив городи у місті Малині, та селах Коростенського району.  Люди пишуть, що спершу потемніло, а потім почалася рясна злива з градом. І хоч лило недовго, але за цей короткий час городи - ніби  витоптали", - розповіли у студії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області вирувала негода. Висока вода забрала життя молодого хлопця на Буковині. Він раптово зник напередодні, коли йшов додому. Тіло знайшли на пасовищі поблизу річки, правоохоронці припускають, що його захопила течія. 

Відео Рясна злива з градом понищила городину у Житомирській області

Град побив городину у селах Житомирської області. Люди поділилися у соцмережах світлинами та відео негоди. Град рясно вкрив городи у Малині та селах Коростенського району. Люди пишуть, що спершу потемніло, а  потім почалася рясна злива з градом.  

Рясна злива з градом понищила городину у Житомирській області
Источник материала
loader
loader