Чи бути бою Усик - Джошуа: в команді британського чемпіона відповіли на ультиматум українця
Чи бути бою Усик - Джошуа: в команді британського чемпіона відповіли на ультиматум українця

Чи бути бою Усик - Джошуа: в команді британського чемпіона відповіли на ультиматум українця

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO та IBO Ентоні Джошуа може провести поєдинок проти українця Олександра Усика перед своїм боєм з Тайсоном Ф’юрі, який планують на 2021 рік.

Про це повідомив промоутер британського боксера Едді Хірн.

"Чи буде у нас поєдинок з Олександром Усиком перед зустріччю з Ф’юрі? Можливо. Чи можна домовитися? Можливо. Чи дозволить це WBO? Ніхто не знає", - передає слова менеджера Boxingnews24.

Водночас, Хірн заявив, що бій Джошуа - Ф’юрі відбудеться навіть за умови, що хтось із боксерів втратить чемпіонський пояс.

"Я не відмовлюся від поєдинку, якщо на кону не будуть стояти всі чотири пояси. Всі хочуть побачити бій Джошуа - Ф’юрі. Ми повинні влаштувати їхню сутичку, чого б це не коштувало", - сказав Хірн.

Раніше промоутер Усика Олександр Красюк поставив ультиматум Джошуа: ЕйДжей повинен зустрітися з Усиком перед поєдинком з Ф'юрі, або звільнити пояс WBO, обов'язковим претендентом на який є український боксер.

  • Наступний бій Усик проведе проти британця Дерека Чісори. Поєдинок мав відбутися у травні, але через коронавірус був перенесений. Нова орієнтовна дата - кінець серпня.
     
  • Усик провів 17 поєдинків у професіоналах та здобув 17 перемог (13 нокаутом), 16 із них - у першій важкій вазі.
     
  • У надважкій вазі дебютував 13 жовтня 2019 року, перемігши Чазза Візерспуна. Бій з Чісорою буде для нього другим у хевівейті.
     
  • Також був перенесений бій Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв, його планували 20 червня. Організатори розраховують провести поєдинок у листопаді.
     
  • Джошуа у своєму останньому поєдинку в грудні 2019 року переміг мексиканця Енді Руїса і повернув собі титули за версіями WBA, IBF, IBO і WBO. На рахунку ЕйДжея 23 перемоги і одна поразка на професійному ринзі.
Источник материала
loader
loader