19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Божок написав заяву про відсторонення його від посади заступника голови МЗС
Божок написав заяву про відсторонення його від посади заступника голови МЗС

Божок написав заяву про відсторонення його від посади заступника голови МЗС

КИЇВ. 19 червня. УНН. Єгор Божок написав заяву про відсторонення його від посади заступника міністра закордонних справ України. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter, передає УНН.

"Порядні прокурори підсвітили: генпрокурор Венедиктова заявляє, що мій "дипломатичний статус заважає їй по мені працювати, а також вирішити в суді потрібні постанови у справі проти Порошенка". Щоб вивести рідний МЗС з-під генпрокурорської "уваги", попросив про відсторонення сам", - написав Божок.

Так, Божок опублікував фото заяви у якій зазначає, що у зв'язку з тим, що генеральною прокуратурою вирішено продовжити слідство у внесеному ЄРДР проводженні за підозрою у розслідуванні ситуації, яка склалася, він просить відсторонити себе від виконання повноважень з посади заступника міністра закордонних справ України.

Нагадаємо, заступнику міністра МЗС повідомили про підозру у справі п'ятого президента України Петра Порошенка.

Як повідомлялося, у ДБР заявили, що повідомлено про підозру п’ятому президенту України. Генпрокурор Ірина Венедіктова під час брифінгу заявила, що підписала підозру Порошенку про перевищення повноважень у справі щодо призначення на посаду заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Порядні прокурори підсвітили: Генпрокурор Венедиктова заявляє, що мій «дипломатичний статус заважає їй по мені працювати, а також вирішити в суді потрібні постанови в справі проти Порошенка». Щоб вивести рідний МЗС з-під генпрокурорської «уваги» попросив про відсторонення сам.pic.twitter.com/SEnX8DyUXt

— Yehor Bozhok (@YehorBozhok) June 19, 2020
Теги по теме
МИД Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом