Мер Конотопа знайшов в автомобілі бойові гранати
Мер Конотопа знайшов в автомобілі бойові гранати

Мер Конотопа знайшов в автомобілі бойові гранати

Мер Конотопа Артем Семеніхін знайшов у власній автівці п'ять бойових гранат.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок. 

Боєприпаси, чотири гранати РГД-5 і одна Ф-1 були сховані у багажнику автомобіля. На них міський голова натикнувся випадково, коли ставив машину в гараж. 

За його словами, він помітив в автівці відсутність пластикової заглушки і вирішив її знайти. Вже всередині побачив згорток. Усі гранати без запалів. Міський голова припускає що йому їх підкинули на СТО чи мийці, де він лишав авто. 

Мер пов’язує інцидент із професійною діяльністю. "Рік тому в ці дні на мене було вчинено замах на вбивство. Я підозрюю банду, яка дотична до Ігоря Молотка, народного депутата. Не виключаю, що і цього разу "молотківці" дотичні", - каже  Семеніхін.

Свідками виявлення боєприпасів були кілька охоронців, які його цілодобово охороняли вже рік після того, як на нього було скоєно замах на життя і його жорстоко побили. Поліція обстежила місце події, гранати – вилучили, їх досліджують експерти. 

Наразі слідчі вирішують питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомлялося, мера Конотопа та кандидата у депутати Артема Семеніхіна ледь не до смерті побили в ніч проти 27 червня 2019 року. Мер Глухова Мішель Терещенко вважає, що замовником міг бути основний опонент Семеніхіна у 160 окрузі - народний депутат "Волі народу" Ігор Молоток

Источник материала
loader
loader