У Києві ІФА-тести змусять робити всім працівникам кафе, ресторанів та торгових центрів
У Києві ІФА-тести змусять робити всім працівникам кафе, ресторанів та торгових центрів

У Києві ІФА-тести змусять робити всім працівникам кафе, ресторанів та торгових центрів

У Києві зобов'язали всі торговельні мережі, заклади харчування й обслуговування організувати перевірку своїх працівників на наявність антитіл до коронавірусу шляхом ІФА-аналізу.

Про це під час брифінгу 22 червня повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Так, тести буде потрібно робити раз на місяць. Пояснив таку вимогу мер тим, що йдеться про людей, які працюють  у компаніях із великою кількістю відвідувачів.

"Штаб із надзвичайних ситуацій міста ухвалив сьогодні рішення про те, що власники і керівники торгових мереж, закладів громадського харчування, сфери побутового обслуговування повинні організувати тестування своїх співробітників ІФА-тестами. Це тести, що визначають наявність в організмі антитіл до вірусу", - зазначив він та нагадав, що в Києві – найвищий в Україні показник тестувань: 67 на 100 000 населення.

Нагадаємо:

  • В Україні станом на 22 червня зафіксували 37 241 випадків зараження коронавірусом. Кількість випадків COVID-19 за останню добу зросла на майже 700.
  • Починаючи від 22 червня, в областях України рішення про посилення карантину місцева влада ухвалюватиме за новою методикою.

Відео Чи посилять карантин і які в МОЗ є сценарії щодо подальшої ситуації з коронавірусом – Віктор Ляшко

Відсьогодні в деяких областях України можуть повернути жорсткий карантин. Що це означає, чи посилять карантин в Україні загалом та які в міністерства охорони здоров'я є сценарії подальшої ситуації з коронавірусом – про це поговоримо із заступником міністра охорони здоров’я та головним державним санітарним лікарем України Віктором Ляшком.   

Чи посилять карантин і які в МОЗ є сценарії щодо подальшої ситуації з коронавірусом – Віктор Ляшко
Источник материала
loader
loader