Зґвалтування у Кагарлику: вже колишній адвокат потерпілої розповів про новий поворот у справі
Зґвалтування у Кагарлику: вже колишній адвокат потерпілої розповів про новий поворот у справі

Зґвалтування у Кагарлику: вже колишній адвокат потерпілої розповів про новий поворот у справі

Адвокат, який захищав інтереси постраждалої від дій правоохоронців дівчини у Кагарлику Київської області Євген Мельниченко повідомив, що більше не є захисником потерпілої.

Про це він 21 червня написав на своїй сторінці у Facebook.

"У справі по Кагарлику новий поворот. Група колишніх народних депутатів, які невдоволені роботою ДБР, які проводять мітинги проти керівництва МВС, вирішили за моєю спиною виключити мене із числа адвокатів потерпілої. Спочатку мене хотіли вмовити працювати із ними. Колишні та чинні народні депутати, їх наближені. Потерпіла перестала виходити на зв'язок, а потім мене поставили перед фактом. Все зафіксовано, але скоро ви дізнаєтеся про все самі", - написав Мельниченко.

Він не назвав, до якої політичної партії належить ті депутати, однак стверджує, що "ця політична сила буде активно використовувати історію з бідною дівчиною для власного піару та своїх цілей".

"Комусь не потрібна участь у справі простого адвоката з народу. Потрібно заробити на цій справі політичні дивіденди. Чому ж у простих справах, де є потерпілі, ніхто із київських депутатів та верхівки юридичної еліти не їде в село за Кагарлик, 100 км від Києва, безкоштовно вести справу? Що ж потягнуло їх? Кажуть, що виключно співчуття. Побачимо...Справа політизується, що не може бути корисним для самої справи чисто юридично", - додав адвокат.

Євген Мельниченко зазначив, що  22 червня буде апеляція підозрюваних по Кагарлику щодо запобіжного заходу.

У справі по Кагарлику новий поворот. Група колишніх народних депутатів, які невдоволені роботою ДБР, які проводять...

Опубліковано Ievgenii Melnychenko Неділя, 21 червня 2020 р.

Нагадаємо:

  • У місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейськихмісцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.
  •  У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.
  •  26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Відео Від рук копів у відділку Кагарлика постраждала не лише 26-річна жінка

Від рук кагарлицьких копів постраждала не лише 26-річна жінка. Слідство отримало інформацію про інші випадки знущань. Після розголосу історії у Кагарлицькому відділку до Державного бюро розслідувань звернулися ще троє потерпілих.

Від рук копів у відділку Кагарлика постраждала не лише 26-річна жінка
Источник материала
loader
loader