19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кабмін відсторонив Божка від виконання обов'язків заступника голови МЗС
Кабмін відсторонив Божка від виконання обов'язків заступника голови МЗС

Кабмін відсторонив Божка від виконання обов'язків заступника голови МЗС

КИЇВ. 23 червня. УНН. Кабінет міністрів України відсторонив Єгора Божка від виконання обов'язків заступника міністра закордонних справ. Про це йдеться у розпорядженні уряду №706 від 19 червня, передає УНН.

"Підтримати заяву заступника міністра закордонних справ України Божка Єгора Валерійовича про відсторонення його від виконання повноважень за посадою заступника міністра закордонних справ України", - сказано у документі.

Нагадаємо, 19 червня Єгор Божок написав заяву про відсторонення його від посади заступника міністра закордонних справ України.

Так, Божок опублікував фото заяви у якій зазначає, що у зв'язку з тим, що генеральною прокуратурою вирішено продовжити слідство у внесеному в ЄРДР провадженні за підозрою у розслідуванні ситуації, яка склалася, він просить відсторонити себе від виконання повноважень з посади заступника міністра закордонних справ України.

Нагадаємо, заступнику міністра МЗС повідомили про підозру у справі п'ятого президента України Петра Порошенка.

Як повідомлялося, у ДБР заявили, що повідомлено про підозру п’ятому президенту України. Генпрокурор Ірина Венедіктова під час брифінгу заявила, що підписала підозру Порошенку про перевищення повноважень у справі щодо призначення на посаду заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Теги по теме
Кабмин МИД Украины Петр Порошенко
Источник материала
Поделиться сюжетом