Олена Кравець: Я нікуди не збираюся. Ні в мери, ні в міністри
Олена Кравець: Я нікуди не збираюся. Ні в мери, ні в міністри

Олена Кравець: Я нікуди не збираюся. Ні в мери, ні в міністри

Олена Кравець, артистка "Квартал 95" заявила, що не буде балотуватися на пост мера Києва. Про це вона написала у своєму Instagram.

"Друзі!) Давайте одразу і по справі. Я нікуди не збираюся. Ні в які мери, міністри і ось це ось все ..) Політика мені не цікава. Крапка", - написала артистка.

Як повідомлялося раніше, журналіст Валерій Калниш написав у своєму Фейсбук, що Олена Кравець – одна із можливих претенденток на пост мера Києва. "Тільки що подзвонили з соціологічної служби і попросили пройти опитування з приводу виборів мера Києва. 15 хвилин. Все як завжди, за винятком одного прізвища в списку можливих кандидатів", - написав Калниш.

Нагадаємо, результати праймеріз серед кандидатів від партії "Слуга народу" на посаду мера Києва стануть відомі наприкінці червня або у липні. Народна депутатка України (фракція "Слуги народу") Роксолана Підласа запевнила, що "Слуга народу" хоче висунути на вибори мера столиці не просто хорошу людину, а людину, яка може виграти в чинного очільника міста Віталія Кличка.

Чергові місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня.

Теги по теме
местные выборы
Источник материала
loader
loader