В Івано-Франківській області негода пошкодила залізничні колії
В Івано-Франківській області негода пошкодила залізничні колії

В Івано-Франківській області негода пошкодила залізничні колії

В Івано-Франківській області негода пошкодила залізничні колії, тимчасово зупинено рух приміських поїздів Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ. Про це повідомив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

"Другу добу працівники транспорту працюють над ліквідацією наслідків повені в західному регіоні, щоб як можна швидше забезпечити рух по автодорогах та залізниці", - написав Криклій.

Він додав, що пошкоджена залізнична інфраструктура на перегонах Яремче-Микуличин і Микуличин-Ворохта. Тому з вчорашнього дня було тимчасово зупинено рух приміських поїздів Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ.

У теж час, в "Укрзалізниці" повідомили, що через повені в Івано-Франківській області скасовано курсування семи приміських поїздів. Зокрема, з 24 червня не будуть ходити 4 приміських поїзда Коломия - Снятин, Снятин - Коломия, Ворохта - Івано-Франківськ та Івано-Франківськ - Ворохта.

З 25 червня "Укрзалізниця" скасувала курсування трьох потягів Снятин - Коломия, Коломия - Снятин, Ворохта - Івано-Франківськ.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вилетіли на Прикарпатті, де в результаті паводків підтопленими залишаються майже 200 населених пункти у чотирьох областях, 120 населених пунктів у 6 областях залишилися без світла, три людини загинули. За словами глави Кабміну, ситуація на заході країни - критична. Фактично,затоплення перевершує масштаб 2008 року.

В місті Галич Івано-Франківської області, через негоду затопило районну лікарню з хворими Covid-19, проводять евакуацію хворих.

Також нагадаємо, що синоптики попередили про повені на заході України з 23 по 25 червня; високий дощовий паводок очікується в Чернівецькій, Івано-Франківській та Львівській областях.

Источник материала
loader
loader