Ф’юрі поставив під сумнів бій з Джошуа: Не впевнений, що він переможе Пулєва та Усика
Ф’юрі поставив під сумнів бій з Джошуа: Не впевнений, що він переможе Пулєва та Усика

Ф’юрі поставив під сумнів бій з Джошуа: Не впевнений, що він переможе Пулєва та Усика

Володар пояса WBC в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що його поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу проти Ентоні Джошуа, запланований на 2021 рік, може не відбутися.

"Циганський Король" висловив свої сумніви в тому, що ЕйДжей зможе успішно захистити свої чемпіонські титули в боях проти болгарина Кубрата Пулєва та українця Олександра Усика.

"Ми повинні побитися, але я не впевнений, що це станеться. У мене ніколи не було впевненості в тому, що я вийду на ринг з Джошуа. Як я можу бути переконаний в цьому? Якщо Джошуа необхідно битися з Кубратом Пулєвим і Олександром Усиком, то як я можу бути впевнений, що він не програє цим бійцям?

До того ж не можна зі стовідсотковою впевненістю говорити, що я поб’ю Вайлдера. Йому вистачить одного раунду, щоб розгромити мене. І все, як то кажуть, на добраніч.

На шляху до цього бою дуже багато перешкод. Тому я ненавиджу говорити про гіпотетичні поєдинки. Я не можу сказати, що наш бій точно відбудеться. Але якщо ми обидва переможемо в двох наступних поєдинках, то я знаю, що це станеться", - сказав 31-річний Ф’юрі в інтерв’ю порталу Metro.

  • Ф’юрі має провести третій поєдинок проти Деонтея Вайлдера, у якого відібрав чемпіонський титул. Його планують на листопад-грудень 2020 року.
     
  • Джошуа - зустрітися з болгарином Кубратом Пулєвим, який є обов'язковим претендентом по лінії IBF, а потім битися з Олександром Усиком, оскільки українець - обов’язковий претендент по лінії WBO.

Раніше ТСН Проспорт повідомляв, що команда Усика поставила ультиматум Джошуа через бій з Ф’юрі.

Источник материала
loader
loader