FlixBus відновлює автобусні рейси з України до ЄС: куди та коли можна поїхати
FlixBus відновлює автобусні рейси з України до ЄС: куди та коли можна поїхати

FlixBus відновлює автобусні рейси з України до ЄС: куди та коли можна поїхати

Компанія автобусних перевезень FlixBus від 25 червня відновлює частину міжнародних маршрутів з України. Наразі вже можна придбати квитки на рейси з Києва у деякі європейські міста. Німецька компанія планує поступово відновити решту маршрутів.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Щасливі, що ви знову зможете відправитись до улюблених місць та нових відкриттів. Дізнайтесь, які міста вже повернулись до мережі FlixBus. Наша мережа сьогодні трохи змінилась, але кожного тижня ми будемо додавати нові маршрути і міста", - кажуть у компанії.

Як зазначається, перші після карантину автобусні рейси поїдуть до Кракова, Будапешту, Відня і низки німецьких міст, зокрема, Берліна, Магдебурга, Дрездена, Лейпцига, через Житомир, Рівне, Львів, Ужгород. А від 3 липня українці зможуть придбати квитки на автобуси FlixBus, які поїдуть з Одеси через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль до чеського Плзеня через Прагу.

У зв'язку з пандемією коронавірусу компанія посилила безпеку в автобусах. Зокрема, пасажири, які будуть подорожувати автобусами FlixBus повинні:

  • Носити маску під час посадки, висадки та всередині автобуса (допускаються маски, виготовлені власноруч).
  • Посадка відбувається виключно через задні двері.
  • Під час посадки дотримуйтесь безпечної відстані з водієм.
  • Під час посадки є можливість обробити руки дезінфікуючим засобом.
  • Перевірка квитків та документів відбувається безконтактно, цифровим способом та візуально.
  • Водій проінформує пасажирів щодо оновлених інструкцій з безпеки.
  • Перед бронюванням квитка переконайтесь, що ви здорові і вам дозволений в'їзд до країни прямування.
  • Дезінфекція автобусів проводиться після кожної поїздки.
  • Додаткова дезінфекція автобусів проводиться працівниками FlixBus на великих автобусних станціях. 
  • Засіб для дезінфекції рук розміщений в салоні автобуса, біля задніх дверей.

Нагадаємо, уряд дозволив в'їздити до України і не проходити обов'язкову обсервацію чи самоізоляцію особам, якіїдуть транзитом. Такі громадяни повинні залишити територію країни за два дні. Також громадяни повинні мати поліс на лікування коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що 21 червня, ірландська авіакомпанія Ryanair, європейський лоукостер, відновила рейси до України. До Києва прибув літак з Мадрида. 

Тим часом, українська авіакомпанія SkyUp Airlines відновить внутрішні рейси від 26 червня. З Києва можна буде полетіти до Львова, Одеси, Харкова та Запоріжжя, і в зворотному напрямку. А у липні стартують рейси між Харковом та Львовом, Харковом та Одесою, Львовом та Одесою, а також Львовом та Херсоном.

Відео Відновлення польотів: як змінилися умови авіаподорожей в Україні

Україна сьогодні запускає авіаперевезення. Поки відновлюються лише внутрішні авіаперевезення. Чи багато їх заплановано, як змінилися умови для перельотів  та куди полетять перші пасажири - дивіться у сюжеті. 

Відновлення польотів: як змінилися умови авіаподорожей в Україні
Источник материала
loader
loader