Шарій про побиття члена своєї партії в Харкові: Нацкорпус і Офіс президента зважилися на вбивство
Шарій про побиття члена своєї партії в Харкові: Нацкорпус і Офіс президента зважилися на вбивство

Шарій про побиття члена своєї партії в Харкові: Нацкорпус і Офіс президента зважилися на вбивство

У Харкові вночі побили члена партії Шарія. Про це блогер Анатолій Шарій написав у своєму телеграм-каналі.

"Вночі. В Харкові. По голові бітами. Тільки що дізнався. Хлопець, що вів колону в Києві. Всі, Нацкорпус і Офіс Президента зважилися на вбивство. Вижив дивом. У реанімації борються за життя", - зазначив він.

Шарій також додав, що "за дві години до спроби вбивства хлопець написав чергову заяву про погрози життю з боку начштабу Нацкорпуса Жоріна і глави Нацкорпуса Харкова Немічева".

Пізніше в коментарі телеканалу "112 Україна" Шарій розповів подробиці інциденту.

"Мені відомо, що сталося: його підкараулили під будинком, ззаду кілька людей, це стандартне нападіння Нацкорпусу, почали вбивати його бітами, тому що вони не хотіли його побити, вони хотіли його вбити. Вони забивали його бітами, щоб вбити, але він вижив. За 2 години до цього наш парубок Микита написав заяву чергову в поліцію з приводу погроз з боку представників Нацкорпуса, а конкретно голови штабу Нацкорпуса Жоріна і глави Нацкорпуса Харкова Немічева. Це не одна заява, заяв за тиждень надійшло безліч від нас, і безліч разів офіційні представники Нацкорпуса погрожували нашим людям, закликали їх бити, говорили, що вони відкрили сафарі, пропонували гроші", - зазначив блогер.

За словами Шарія, всі напади на членів його партії відбуваються зі схвалення керівництва Офісу президента.

"Все це відбувається не тільки під мовчання і мовчазне схвалення глави Офісу президента Єрмака, тому що все це почало відбуватися після мирної акції, проведеної в Києві під ОП, і під кураторством. Я абсолютно впевнений, що Білецький давним-давно був би арештований, як і злочинці, що перебувають в його злочинному угрупованні, якщо б це не була зв'язка Авакова, Баканова, Єрмака і Зеленського. Я абсолютно впевнений, що це кураторство правоохоронних органів", - додав Шарій.

Источник материала
loader
loader