Діти “низької якості”: голова комітету Ради назвала реакцію на її заяву булінгом
Діти “низької якості”: голова комітету Ради назвала реакцію на її заяву булінгом

Діти “низької якості”: голова комітету Ради назвала реакцію на її заяву булінгом

Діти “низької якості”: голова комітету Ради назвала реакцію на її заяву булінгом.

26/06/2020 - 12:43.

.

Депутатка Верховної Ради від фракції “Слуга народу”, глава парламентського комітету з питань соцполітики Галина Третьякова, яка раніше висловила думку, що у безробітних людей народжуються діти “низької якості”, назвала реакцію на її слова “організованим булінгом”.

Про це вона написала у п’ятницю, 26 червня, на своїй сторінці у Facebook.

“Дякую усім за щирі слова підтримки.

Вони надзвичайно важливі для мене під час організованого булінгу.

Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з’явилося тільки зараз, і що я мала на увазі у публічній зустрічі/лекції у Київській школі економіки.

І ще буду мати у майбутніх лекціях, виступах, зустрічах.

Бо нікуди не збираюсь йти під тиском зовні.

Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив (реформ), який розробляла все своє життя”, – написала Третьякова.

Втім, депутатка визнала, що невдало обрала слова, і пояснила це хвилюванням під час довгого публічного виступу.

“Так, слова обрані невдало.

Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? Й досі намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами”, – написала вона.

24 червня Галина Третьякова під час публічного виступу заявила, що що у людей, які заводять дітей заради соціальних виплат, вони народжуються “низької якості”.

“Коли ми демографічно надаємо такі кошти, які використовуються сім’єю, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати їй освіту і рівні права, а народжують дитину, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми, скажу різко, отримуємо дітей низької якості.

Це призводить до того, що вони сідають на публічні кошти.

Це теж Маргатер Тетчер казала колись”, – заявила Третьякова в ефірі у відеосервісі Zoom, запис якого було оприлюднено в соціальній мережі Facebook.

Так Третьякова розмірковувала про те, яким має бути справедливий розподіл соціальних виплат в державі, і хто заслуговує на грошову допомогу.

Теги по теме
Верховная Рада
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader