Частина штату "Укрзалізниці" перейде на чотириденний робочий тиждень
Частина штату "Укрзалізниці" перейде на чотириденний робочий тиждень

Частина штату "Укрзалізниці" перейде на чотириденний робочий тиждень

З 1 липня частина співробітників АТ "Укрзалізниця" змінить свій графік роботи та перейде на чотириденний робочий тиждень. Про це повідомляється на офіційному сайті "Укрзалізниці" з посиланням на слова в. о. голови правління УЗ Івана Юрика.

"Із 1 липня на чотириденний робочий тиждень перейдуть насамперед співробітники апаратів управлінь центрального офісу "Укрзалізниці", регіональних філій і філій та інженерно-технічні працівники", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що зміни не стосуватимуться робітників, які працюють за змінним графіком, зайнятих на роботах капітального характеру з ремонту, обслуговування й налагодження основного технологічного устаткування, з безпосереднього перевезення вантажів і пасажирів та їх обслуговування. 

Керівник компанії наголосив, що скорочення робочого тижня — "вимушений крок", про який було заздалегідь повідомлено працівників наприкінці квітня. Вже наприкінці серпня компанія повернеться до перегляду строку дії цього рішення.

"Все залежатиме від відновлення економіки України та обсягів вантажних залізничних перевезень. Я впевнений, що компанія впорається з цією кризою та вийде з неї сильнішою та ефективнішою", — резюмував Юрик.

Нагадаємо, що збитки УЗ у зв'язку з карантином щомісяця становлять близько 1 млрд грн. Проте попри це підвищувати тарифи для пасажирів у компанії не планують.

Теги по теме
Карантин
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader